Oracle Groundbreakers EMEA 2021

Da er det dags for årets Oracle Groundbreakers EMEA Tour, og forhåpentlig siste gang den er helt online. Hvert land har en dag som vi er ansvarlige for, og OUGN har valgt seg 27.oktober.

Men, det er ikke noe i veien for å melde seg på andre lands dager utfra din tid og interessefelt.

Litt om programmet 27. oktober:
Kl 09 er den en egen påmelding til deg som er interessert i Oracle Apps.
Styremedlemmene Lisbeth Evensen og Terje Haugli inviterer til en workshop, for sammen med deltakere øyne muligheter for et fora om de ulike Oracle Apps produktene. Oracle Cloud-kunder ser seg kanskje ikke som brukere i en brukerforening, men de strever jo også med de samme tingene, og har ønske om å høre om andres erfaringer etc.
Bruk egen påmeldingslink påmelding Workshop Oracle Apps

Etter det kommer Debra Lilley for å spørre oss om vi virkelig trenger Oracle Integration Cloud for integrasjon til og fra Oracle SaaS-løsningene.

Om du synes enhetstesting er en kostbar affære, vil Monica Lewandowska gi deg noen tips.
Mia Urmann tar oss så videre med hypen om Robotic Process Automation, spesielt mot Oracle E-Business Suite.

Lucas Jellema skal fortelle om hvordan konsolidere, sentralisere og skybasere et stort antall databaser – basert på Oracle Virtual Database og Edition-Based Redefinition, og ikke bare Multitenant!

Hvordan velge strategi for Oracle Analytics for Apps? Gustavo Gonzales gir deg 10 tips til hvordan navigere mellom OBIEE, BI Apps, EPM, OTBI og det nye Fusion Analytics Warehouse.

DevOps for DBAs – kort innføring til deg som er DBA eller har en interesse for DevOps.
René Antunez gir en innføring i bruk av Ansible og Terraform.

Rich Niemic tar oss inn i framtiden for kunstig intelligens og maskinlæring i Oracles produkter – fra OCI og database til applikasjoner og løsninger.

Exadata er noe vi ikke har hatt så mye fokus på i OUGN, men Zahid Anwar vil gå igjennom forskjeller mellom on premise og skyløsningen samt ulik lisensiering. Han vil presentere en kunde-case hvor de endte opp med en hybrid løsning med disaster revovery i skyen som kan være interessant for mange.

Hjertelig velkommen!

Påmelding Workshop kl 09 Oracle Apps

 

Påmelding OUGNs dag fra og med kl 10

Fullt program her for EMEA 

Posted in ACE Director Tour.